Dear Uncle from Canada

Door MsD op vrijdag 25 september 2020 16:10 - Reacties (9)
Categorie: -, Views: 2.723

Ik had een Oom, eigenlijk wel twee.

Want die Ooms waren een eeneiige tweeling.

De een was een narcistisch stuk vreten die zoveel mogelijk uit anderen wou trekken. De ander een zoete lachebek die iedereen tevreden wou stellen. Samen waren ze een onoverwinnelijk stel. Maar samen zijn lukte niet, de ene was zo homo als maar kon zijn. Al kwam hij daar na 25 jaar huwelijk en 4 dochters later pas achter. De ander was zo homofoob als je maar kan bedenken. Een gesprek met hem was over bij het woordje Ho. de Mo lukte al niet meer.

Uiteraard was Homoom de leukste, een maf stuk vent die sinds zijn uit de kast-kom-moment werkelijk geen moment had laten liggen om met elke andere vent die ook maar een beetje toegeeflijk bleek het bed (of bank, of park, of plee, of....)in te duiken.
Geen wonder dat er na een aantal keer HIV geconstateerd was. Dit was geen belemmering om gewoon lekker door te gaan, maar nu wel even een andere groep. Hij besloot dat het neuken leuk was, maar dan wel zonder risico, dus alleen met andere HIV patienten. Via de tattoo shop had hij de letters HIV op zijn lul laten zetten. Geen enkel risico meer !

De Andere Oom ondertussen werd zuurder en duurder. Hij kon het niet verkroppen dat zijn broertje wel een leuk leven had. En de leugens waar zijn leven op gebouwd waren begonnen nu zo hard zijn levensstijl te ondermijnen dat er harden en zwaarder werd gelogen en bedrogen.

Dit had uiteraard invloed op de directe familie. Als eerste natuurlijk de Moeder, mijn oma. Die bleef maar zielsveel van haar papkindje houden, en financieel steunen tot en met.

Dit tot groot verdriet van de andere broeders en zusters, die de leugens zowel doorhadden als zat waren.

Een kleine mislukte carriere als filmster was de enige roem, en prestatie waar hij op kon teren. En dat ruimschoots deed.
Het overlijden van oma deed natuurlijk zijn geldstroom ophouden, op een kleine (edoch riante) erfenis na. Dus hij zoop zich dood. Just as that. Anderhalve week later was het klaar, en stonden we weer bij een crematie. Deze was natuurlijk wat anders, een spoor van vernieling en ellende stond iedereen op te wachten, inclusief een paar bij elkaar geneukte kinderen, die al dan niet erkend warne, met de moeders erbij. Nee, dat was een minder geslaagd feestje...

Gelukkig liet Homoom zich niet teveel uit het veld slaan, en neukte vrolijk door. Tot het niet meer lukte en een herseninfarct kreeg. Of een herseninfarct kreeg en het niet meer lukte. Zoiets.

Met veel gesnurf en gesnotter door zijn dochters en een paar erg goede vrienden is hij gestorven, geen enkele cent uit de erfenis was nog over, opgezopen, gesnoven en geneukt. Tot het laatste moment alles lopen verbrassen. Maar op een manier die eigenlijk niemand pijn heeft gedaan.

Zijn kinderen wisten donders goed dat er niks bij hem te halen viel, behalve een leuke babbel. Zijn vrienden wisten dat hij een mafkees met een probleem was. En iedereen was er blij mee.


Net zo makkelijk. Ik wou het gewoon even kwijt :)

Volgende: Gemist 10-'19 Gemist

Reacties


Door Tweakers user Hennie-M, zaterdag 26 september 2020 22:14

Ik heb dit verhaal gisterenmiddag al gelezen en het enige wat ik dacht was... Dit is een hoop informatie. Geen oordeel of mening maar verbazing over de hoeveelheid.

Ik heb er niets aan, ik kan er niets mee behalve dat ik moet lachen om het feit dat dit soort dingen bestaan.
Bedankt voor het delen! :)

Door Tweakers user ybos, zondag 27 september 2020 11:09

Mooi maar vaag verhaal, met een glimlach gelezen :)

Door Tweakers user MsD, zondag 27 september 2020 11:24

Hennie-M schreef op zaterdag 26 september 2020 @ 22:14:
... behalve dat ik moet lachen om het feit dat dit soort dingen bestaan.
Bedankt voor het delen! :)
Maar dan is het toch goed?

Door Tweakers user Silent7, zondag 27 september 2020 15:26

Hennie-M schreef op zaterdag 26 september 2020 @ 22:14:
Ik heb dit verhaal gisterenmiddag al gelezen en het enige wat ik dacht was... Dit is een hoop informatie. Geen oordeel of mening maar verbazing over de hoeveelheid.
(EDIT SNIP)
Bedankt voor het delen! :)
inderdaad gisteren gelezen en wilde wel reactie geven, maar wist het ff niet...gecondoleerd, was er bij. Bitter zoet maar wel de nadruk op bitter, wat een verhaal.

Door Tweakers user wizai, zondag 27 september 2020 21:09

Door deze blog ook alle andere blogs gelezen, enorm goede verhalen.
Bedankt :)


Door Tweakers user BFmango, donderdag 1 oktober 2020 10:45

Goed geschreven, pik!

Door Tweakers user SCS2, donderdag 1 oktober 2020 17:15

Ok, leuk, maar ik mis een o

Homooom , of is het dan Homoöom ? O-)

Door Tweakers user ranjo, zondag 4 oktober 2020 10:09

Leuk verhaal! Zowieso zijn blogs op tweakblogs met Uncles er in de moeite waard om te lezen :P

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)